"

Sisustusarkkitehtitoimisto Blue Blue Sky parantaa asiakasyhteistyötään Pepronin toimittamilla järjestelmillä

Follow

pepron_logo_RGB_113_151_62.png

LEHDISTÖTIEDOTE                                                                                                           

Julkaisuvapaa 20.03.2013 klo 21:00

 

SISUSTUSARKKITEHTITOIMISTO BLUE BLUE SKY PARANTAA ASIAKASYHTEISTYÖTÄÄN PEPRONIN TOIMITTAMILLA JÄRJESTELMILLÄ

 

Kirjataanko asiakaspuheluista aina muistio? Entä lasketaanko asiakkaiden kanssa käytetyt tunnit ylös? Huolehtivatko nykyiset asiakasyhteistyöhön käytetyt järjestelmät tästä vaivatta, kohtuullisella vuosikustannuksella?

“Lähestyimme Blue Blue Skytä ratkaisullamme koska halusimme näyttää, että nykyaikaisilla ja kustannustehokkailla SaaS-ratkaisuilla voidaan rakentaa asiakasyhteistyön lähtökohdista kokonaisvaltainen toiminnanohjaus- ja dokumentointijärjestelmä myös sisustusarkkitehtitoimistolle“, kertoo konsultti Henrik Heusala Pepronilta asiakkuuden lähtökohta-ajatusta. “Koimme, että ratkaisullamme on paljon annettavaa alalle, jossa asiakkaiden kanssa tehdään läheistä yhteistyötä ja monesti yhteistyössä tehtyihin päätöksiin ja linjauksiin palataan myöhemmin", hän jatkaa.

“Uusi järjestelmäkokonaisuus mahdollistaa vaativien projektien hallinnan ja myös sekä dokumentoinnin että asiakashallinnan vain pienellä lisäpanostukselle entiseen tuntikirjauskäytäntöömme.” vahvistaa Blue Blue Sky:n kehitysjohtaja Sami Halonen, “kustannussäästöistä puhumattakaan.”

“Parasta järjestelmäkokonaisuudessa on sen kustomointi juuri meidän liiketoimintaprosessiemme mukaiseksi, eikä niin päin että me joutuisimme mukauttamaan omaa laadunhallintaamme käyttöönotettavan järjestelmän mukaiseksi. Uskomme aidosti pystyvämme järjestelmän avulla tehostamaan sisäisten prosessiemme hallintaa ja ennen muuta parantamaan asiakkaiden kanssa tekemämme yhteistyön laatua ja jäljitettävyyttä”, summaa Halonen.

"Luottamus asiakkaan ja yrityksen välillä on nykyaikaisen kestävän asiakassuhteen perusta. Luottamusta vahvistetaan täsmällisillä toimituksilla, selkeällä laskutuksella ja innovatiivisilla, turvallisilla sekä tarpeisiin sopivilla tuotteilla", Henrik Heusala toteaa ja jatkaa: "Nykyajan asiakkaat edellyttävät sujuvaa palvelua ja laadukkaita toimituksia, sekä yrityksen henkilöstöltä, että alihankkijoilta. Asiakkaan ja alihankkijoiden kanssa tehtävä yhteistyö perustuu avoimeen vuorovaikutukseen ja luottamukseen. Tämän vuoksi rakennamme Pepronilla ratkaisumme aina asiakkaan ja muiden sidosryhmien yhteistyön helpottamisen näkökulmasta."   

Lisätietoja:

Sami Halonen
Kehitysjohtaja
Blue Blue Sky Oy
Puh +35840 042 6561
Henrik Heusala
Konsultti
Pepron Oy
Puh +35840 534 4595

 

Blue Blue Sky Oy

Sisustusarkkitehtitoimisto BLUE BLUE SKY:n toimipiste sijaitsee Kruunu-makasiinissa Oulun Myllytullissa tarjoten sisustusarkkitehtuuripalveluja ‒ niin yrityksille ja yhteisöille kuin yksityisillekin. Blue Blue Sky ratkoo tilallisia ongelmia ja suunnittelee funktionaalisia ja esteettisesti miellyttäviä tiloja, jotka kuuntelevat käyttäjäänsä. Hyvällä tilasuunnittelulla poistetaan esteitä – niin fyysisiä kuin henkisiäkin!

Lue lisää www.bluebluesky.fi

Pepron Oy

Pepron on konsultointiyritys joka on keskittynyt tuomaan uusia ja innovatiivisia tapoja käyttää pilvi- ja mobiilipalveluita helpottamaan jokapäiväistä liiketoimintaa. Pepron toteuttaa olemassa olevien ja laajalti käytettyjen pilvi- ja mobiilipalvelujen avulla integroituja liiketoimintaratkaisuja. Pepronin tarjoamat ratkaisut ja työkalut rakennetaan asiakas- ja käyttäjänäkökulmasta täyttämään asiakasorganisaatioiden liiketoimintatarpeet. Pepronin tarjoama koostuu konsultoinnista, pilvi- ja mobiilijärjestelmien toimittamisesta ja toimitettujen järjestelmien ja niihin liittyvien prosessien ylläpidosta.

Lue lisää www.pepron.com

Have more questions? Submit a request

Comments