"

Pepron toimittaa Apocalypse Marketille kokonaisvaltaisen järjestelmän

Follow

pepron_logo_Smaller for Zendesk Forums.png

Lehdistötiedote

Julkaisuvapaa 5.4.2013 klo 15:00                                                                           

 

PEPRON TOIMITTAA APOCALYPSE MARKETILLE KOKONAISVALTAISEN JÄRJESTELMÄKOKONAISUUDEN

 

Apocalypse Market ottaa käyttöön kokonaisvaltaisen ratkaisun työnohjaukseen, dokumentointiin, CRM:n ja asiakasyhteistyöhön Pepronilta.

“Perusjärjestelmämme, joka koostuu useasta yhteen integroidusta palvelusta, täytti kaikki Apocalpse Marketin tarpeet startup-yrityksenä”, sanoo Henrik Heusala joka toimii konsulttina Pepronilla: ”Pääsimme rakentamaan ratkaisumme Apocalypse Marketille puhtaalta pöydältä ja meidän ei tarvinnut kustomoida perusjärjestelmäämme lähestulkoon ollenkaan.”

"Pepron Oy:n järjestelmäkokonaisuus oli meille helppo valinta, kokonaisuus skaalautuu tarvittaessa helposti ja kattaa kaikki yrityksen tarpeet erittäin kustannustehokkaasti", toteaa Jukka Tuohimaa, Apocalypse Market Oy:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Jukka Tuohimaa
Toimitusjohtaja
Apocalypse Market Oy
Puh. +35844 511 1159
Janne Räsänen
Toimitusjohtaja
Pepron Oy
Puh. +35840 534 4595

 

Apocalypse Market Oy

Apocalypse Market Oy  on vuonna 2012 perustettu Oululainen teknologiayritys, joka kehittää ratkaisuja verkossa käytävän liiketoiminnan tehostamiseen.

Lue lisää www.apocalypsemarket.com

Pepron Ltd

Pepron on konsultointiyritys joka on keskittynyt tuomaan uusia ja innovatiivisia tapoja käyttää pilvi- ja mobiilipalveluita helpottamaan jokapäiväistä liiketoimintaa. Pepron toteuttaa olemassa olevien ja laajalti käytettyjen pilvi- ja mobiilipalvelujen avulla integroituja liiketoimintaratkaisuja. Pepronin tarjoamat ratkaisut ja työkalut rakennetaan asiakas- ja käyttäjänäkökulmasta täyttämään asiakasorganisaatioiden liiketoimintatarpeet. Pepronin tarjoama koostuu konsultoinnista, pilvi- ja mobiilijärjestelmien toimittamisesta ja toimitettujen järjestelmien ja niihin liittyvien prosessien ylläpidosta

Lue lisää www.pepron.com

Have more questions? Submit a request

Comments