"

Pepron ja babelforce kumppaneiksi

Follow

Lehdistötiedoite 

Julkaisuvapaa helmikuun 19.2.2013

PEPRON JA BABELFORCE KUMPPANEIKSI

Asiakaspalvelukokemukseen keskittynyt babelforce toimittaa asiakkailleen kansainvälistä korkealaatuista puhepalvelualustaa. Christian Förster, babelforcen toimitusjohtaja, kertoo: “Minkä takia ihmiset joutuvat jonottamaan ja odottamaan palvelua puhelimen päässä? Miksi yritykset ärsyttävät asiakkaitaan pakottamalla heidät tekemään näin? Nykyisen teknologian suomilla mahdollisuuksilla edes pienten yritysten ei tarvitse tehdä näin asiakkailleen ja babelforcen olemassaolo kiteytyy tämän ja muiden vastaavien ongelmien ratkaisemiseen.” Oman puhepalvelualustansa integrointi erilaisiin SaaS-palveluihin on hyvin tärkeä osa babelforcen liiketoimintaa. Viimeisimpänä isompana integraationa babelforcen puhepalvelualusta on integroitu mailman johtavan SaaS-asiakaspalvelujärjestelmään Zendeskin kanssa.

“Alustamme integroiminen ja integroinnin tekeminen helpoksi muille on liiketoimintamme ytimessä. Perustamme babelforcen koko ajatuksen vapaalle ja tasapuoliselle vuorovaihdolle ja win-win suhteiden rakentamiselle sidosryhmiimme”, Förster jatkaa.

 “Parhaisiin asiakaspalvelu- ja yhteistyötyökaluihin, prosesseihin ja integraatioihin keskittyvänä konsultointiyrityksenä jaamme samat perusarvot; innovatiivisen asiakaskokemuksen ja avoimuuden babelforcen kanssa. Babelforcen alustan avulla voimme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisia ja tuoreita puheratkaisuja”, sanoo Pepronin toimitusjohtaja Janne Räsänen.  

Lisätietoa:

Janne Räsänen                             Christian Förster

CEO                                                CEO

Pepron Ltd                                      babelforce GmbH.                       

Phone +35840 575 459               Phone +4930 920 373 300

 

babelforce GmbH

Saksalainen babelforce toimittaa asiakkaillaan viestintäsovelluksia asiakassuhteiden vaalimiseen. Pilvi-pohjaisen B2B alustansa avulla babelforce mahdollistaa yrityksille nopean tavan ratkaista asiakkaiden ongelmia, ja lisätä myyntiä, samalla laskemalla palveluprosessien kokonaiskustannusta. Jopa hyvin vaikeiden asiakaspalveluongelmien ratkaiseminen on helppoa babelforcen avulla. Babelforcen puhepalvelualusta integroituu yli 40 kansainvälisen puhelinoperaattorin kanssa ja tarjoaa telekommunikaatioon liittyvien ydinpalveluiden lisäksi korkealuokkaista äänenlaatua, reitityksiä yli 9000:n eri numerovalikoimaan missä päin maailmaa tahansa ja monenlaisia lisäarvopalveluita erityisesti www-ympäristöön.

Lue lisää at www.babelforce.com.

 

Pepron Ltd

Pepron on konsulttiyritys joka on keskittynyt tuomaan uusia ja innovatiivisia tapoja käyttää pilvi- ja mobiilipalveluita  helpottamaan jokapäiväistä liiketoimintaa. Pepron käyttää ratkaisuissaan olemassa olevia ja laajalti käytössä olevia pilvi- ja mobiilipalveluja ja integroituja liiketoimintaratkaisuja. Pepronin tarjoamat ratkaisut ja työkalut rakennetaan asiakas- ja käyttäjänäkökulmasta täyttämään asiakasorganisaatioiden liiketoimintatarpeet. Pepronin tarjoama koostuu konsultoinnista, pilvi- ja mobiilijärjestelmien toimittamisesta ja toimitettujen järjestelmien ja niihin liittyvien prosessien ylläpidosta

Lue lisää www.pepron.com.

Have more questions? Submit a request

Comments