"

Transfluent ja Pepron poistavat kielimuurit asiakasrajapinnastasi

Follow

 

TRANSFLUENT JA PEPRON POISTAVAT KIELIMUURIT ASIAKASRAJAPINNASTASI

Mitä yhteistä on amerikkalaisella useita miljoonia levyjä myyneellä ja kuuluisan Hollywood-näyttelijä Jared Leton johtamalla "30 second to Mars" rockyhtyeellä, Ameriikan presidentillä Barack Obamalla ja pienellä suomalaisella webbikaupalla? Valtava menestys on toivottavasti ainakin tulevaisuudessa yhteinen nimittäjä, mutta oikea vastaus jo tänään on se, että kaikki he tekevät kommunikoinnistaan merkittävästi helpompaa käyttämällä Transfluentin käännöspalveluja. Transfluentin, jolta löytyy toimistot sekä Piilaaksosta, että Helsingistä, toimittamista palveluista on kovaa vauhtia muodostumassa standardi kielten kääntämiseen Internetissä. 

Transfluentin päätuote on kielenkäännösalusta johon varsinaiset käännökset toimittaa alati kasvava verkosto oikeita kielenkääntäjiä. Tällä hetkellä Transfluentin alustan kautta käytettävässä verkostossa on yli 50 000 kielenkääntäjää, jotka toimittavat käännöksiä yli 100 kielelle; käytännössä siis joka ainoalle Internetissä käytössä olevalle kielelle. Transfluentin alusta on integroitu mm. Facebookin, Twitterin, Wordpressin, SINA Weibon ("Kiinan Facebookin"), Magenton ja Zendeskin kanssa. Esimerkkinä alustan tarjoamista palveluista: Transfluentin asiakkaat voivat lähettää Facebook seinäpostauksen tai Twitter-viestin aivan kuten he normaalistikin tekisivät omalla kielellään, jonka jälkeen sisältö käännetään Transfluentin alustan kautta automaattisesti muille halutuille kielille, ja julkaistaan sosiaalisessa mediassa. Sisältö näkyy sosiaalisessa mediassa aivan kuin se olisi tullut suoraan asiakkaalta tai asiakkaan organisaatiolta. Toisinsanoen, Transfluent auttaa yrityksiä olemaan natiiveja globaalisti. Osoituksena Transfluentin alustan voimasta yhden twitter-viestin kääntämiseen ja julkaisuun alustan kautta menee keskimäärin vain 5 minuuttia.

TRANSFLUENT JA ZENDESK

Transfluentin Zendesk integraatio tuo todella mielenkiintoisen lisän Zendeskin asiakaspalvelualustan mahdollistamiin palveluihin. Zendeskin asiakaspalvelualustan ja Transfluentin kielenkäännösalustan integroiminen tuo Zendeskin käyttäjille mahdollisuuden tarjota asiakaspalvelua saumattomasti kaikilla Transfluentin alustan mahdollistamilla yli 100 kielellä. Toisin kuin perinteisellä tavalla, jossa organisaatio takaa asiakaspalvelun asiakkaan omalla äidinkielellä esimerkiksi ostamalla hyvin kallista ja rajoitettua osa-aikaista asiakapalvelua joltain kolmannelta osapuolelta jolla ei välttämättä ole tarvittavaa tuote- tai palveluasiantuntemusta, Transfluentin Zendesk-integraation avulla organisaatio voi hyvin helposti ja kustannustehokkaasti palvella kaikkia asiakkaitaan, oli heidän äidinkielensä mikä hyvänsä, suoraan olemassaolevan asiantuntevan asiakaspalveluhenkilöstönsä avulla aivan kuten organisaatio jo palvelee kotimaisia asiakkaitaan. Esimerkiksi se yksi ranskalainen asiakas tänä vuonna, joka on pitkään miettinyt tekeekö hän ison ostoksensa juuri sinun organisaatiostasi vai jonkun muun toimijan organisaatiosta, josta hän voi saada kysymyksiinsä vastauksen omalla äidinkielellään, voidaan Transfluentin Zendesk-integraation avulla palvella suoraan organisaatiosi olemassaolevan asiakaspalvelun kautta hänen omalla äidinkielellään. Organisaatiosi maksaa vain tarvitusta käännöstyöstä pay-per-use periaatteella ilman erillisiä kuukausi tai muita maksuja. Ainoa valinta, jonka organisaatiosi joutuu tekemään, on luottaako se käännöstyössä amatöörikääntäjään (6c sana kaikilla kielikombinaatioilla) vai ammattilaiseen (18c sana kaikilla kielikombinaatioilla).  

 

Haluatko tietää lisää siitä, miten Pepron voi auttaa sinua hyödyntämään Transfluentin alustaa? Klikkaa Pepron/Transfluent

 

Transfluent

Transfluent on ylivoimaisesti paras ja uudenaikaisin ratkaisu kielten kääntämiseen sosiaalisessa mediassa, webissä ja appseissa. Toimitamme sen, mitä perinteiset käännöstoimistot eivät voi toimittaa - nopeaa, dynaamista, mutta silti korkeatasoista käännöstyötä. Transfluent yhdistää sinut ja yrityksesi digitaalisen kommunikoinnin kanavat yli 50 000:n ammattilaiskääntäjään jotka toimittavat korkealaatuisia käännöksiä nopeasti yli 100:lla kielellä. 

Lue lisää www.transfluent.com

Zendesk

Zendesk on johtava pilvipohjaisten SAAS-asiakaspalveluratkaisujen toimittaja. Jo yli 25,000 Zendesk asiakasta ympäri maailman, kuten esimerkiksi Sony Music, Disney, Vodafone, Rovio, Xerox, Groupon ja Gov.UK luottavat Zendeskin hoitoon kaikkein arvokkaimman omaisuutensa; asiakkaansa, partnerinsa ja työntekijänsä. 

Lue lisää www.zendesk.com

Pepron

Pepron on konsultointiyritys joka on keskittynyt tuomaan uusia ja innovatiivisia tapoja käyttää pilvi- ja mobiilipalveluita helpottamaan jokapäiväistä liiketoimintaa. Pepron toteuttaa olemassa olevien ja laajalti käytettyjen pilvi- ja mobiilipalvelujen avulla integroituja liiketoimintaratkaisuja. Pepronin tarjoamat ratkaisut ja työkalut rakennetaan asiakas- ja käyttäjänäkökulmasta täyttämään asiakasorganisaatioiden liiketoimintatarpeet. Pepronin tarjoama koostuu konsultoinnista, pilvi- ja mobiilijärjestelmien toimittamisesta ja toimitettujen järjestelmien ja niihin liittyvien prosessien ylläpidosta

Lue lisää www.pepron.com

Transfluent toiminnassa - katso alta esimerkit miten Transfluentin palvelu kääntää lehdistötiedoitteen suomesta englanniksi, norjaksi, venäjäksi ja saksaksi

Have more questions? Submit a request

Comments